Dropbox scade prețurile pentru pachetele de stocare in cloud; doar 9.99$ taxa lunara pentru 1 TB

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Miercuri 27-Aug-2014 17:34:48 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 278 ori
In timp ce o mare parte dintre smartphone-urile high-end de pe piața incep a renunța la sloturile microSD, afacerea cu spațiul de stocare in cloud a cunoscut un avans destul de considerabil in ultimul timp. Printre cele mai populare servicii de acest tip se numara OneDrive, Google Drive și Dropbox.
 
Dropbox scade prețurile pentru pachetele de stocare în cloud; doar 9.99$ taxa lunara pentru 1 TB

In timp ce OneDrive, respectiv Google Drive ofera in prezent prețuri destul de accesibile pentru acei utilizatori care doresc un spațiu de stocare suficient, acest lucru nu se putea spune și despre Dropbox, serviciu ce ajungea sa scoata din buzunarul clienților o suma destul de considerabila, mai precis peste 500$ pentru 500 GB spațiu de stocare.

In scopul de a deveni din nou un serviciu competitiv pe piața, cei de la Dropbox au anunțat astazi reducerea prețurilor pentru abonamentele ce aduc in pachet 1 TB de stocare. Astfel, incepand de acum, persoanele interesate vor putea alege un abonament cu 1 TB spațiu in cloud ce va necesita o taxa lunara de doar 9.99$. Cu toate acestea, serviciul OneDrive continua a fi cel mai accesibil, acesta oferind 1 TB de stocare pentru doar 2.50$ lunar.




Ceilalti au citit si: