Directorul financiar Sony susține ca modulele foto duale destinate smartphone-urilor vor deveni populare incepand din 2017

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Joi 04-Feb-2016 09:46:03 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 597 ori

La ora actuala Sony nu face bani doar doar din televizoarele, smartphone-urile sau tabletele vandute, ci și prin comenzile uriașe primite pentru senzorii foto ce se regasesc pe numeroase terminale smart. Și Apple opteaza pentru camerele foto produse de catre Sony, companie a carui aparate foto mirrorless sunt la fel de populare.
 


 

Cum tehnologia evolueaza pe zi ce trece, de la an la an se așteapta camere foto mai performante, lucru pe care Sony il ia in calcul. Potrivit lui Kenichiro Yoshida (director financiar), anul 2017 va fi o perioada de expansiune a acestor camere foto, an in care numeroși producatori din industria tech vor aduce asemenea introduceri pe smartphone-urile dezvoltate.

Dupa cum știm deja, o perioada buna de timp s-a sugerat faptul ca iPhone 7 ar putea debuta cu un astfel de senzor foto dual, telefon ce va fi lansat in toamna acestui an. De asemenea, au existat și informații din partea unor agenții precum KGI Securities din care aflam ca astfel de modele iPhone 7 au fost testate de catre Apple.

Camerele foto duale nu sunt totuși o noutate, astfel de componente fiind introduse anterior pe smartphone-uri ca HTC Evo 4G, LG Optimus 3D, sau pe un device mai recent - Huawei Honor 6 Plus. Și LG G5 ar putea aduce un asemenea senzor la pachet, detaliu ce il vom afla peste doar cateva saptamani.





Ceilalti au citit si: