Publicat: Vineri 18-Noi-2011 17:18:22 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 421 ori
Sony Ericsson Xperia Active a venit direct din putul gandirii departamentului de Cercetare de la Sony Ericsson in lacul in care il vom testa noi. Şi zic lac deoarece acest telefon este rezistent la contactul cu apa si chiar la scufundari la adancime de un metru. Sa vedem inainte de toate ce ne rezerva unboxingul.
 
 Din put în lac - Sony Ericsson Xperia Active Unboxing (Video)

Aflati ca telefonul vine cu o gramada de accesorii in cutie, printre care si obisnuitul incarcator, set de casti, cablu microUSB, curele de tinut handsetul pe mana, clipsuri, manuale, o husa speciala pentru atasarea la mana pe timp de jogging si o carcasa-spate suplimentara. Bateria este si ea inclusa in pachet, iar pentru a o introduce in telefon trebuie sa ii inlaturati atat carcasa exterioara, cat si pe cea interioara. Da, acesta este secretul lui Xperia Active - faptul ca are doua straturi protectoare.
 
 Din put în lac - Sony Ericsson Xperia Active Unboxing (Video)

 Din put în lac - Sony Ericsson Xperia Active Unboxing (Video)

Observati si ca porturile inferioare ale device-ului au capace protectoare, pentru ca apa sa nu intre in zonele sensibile ale handsetului. Probabil puteti deja ghici ca urmeaza sa ii facem baie lui Xperia Active si sa il trecem prin alte experiente traumatizante. Deocamdata va oferim unboxingul sau video, dar urmeaza si alte clipuri marca Mobilissimo cu acest telefon!
 
Ceilalti au citit si: