Dezvoltatorii mai au o sansa sa participe la Google I/O 2016 daca se inscriu in provocarea Android Experiments

Stiri Telefoane Google

Publicat: Sâmbata 26-Mar-2016 19:44:36 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 384 ori

Comunitatea de dezvoltatori Android e mereu in crestere si pentru ei cel mai important moment al anului e cu siguranta conferinta Google I/O. Din pacate nu oricine ajunge acolo si cei care reusesc o fac castigand bilete la eveniment. Cei ghinionisti mai primesc totusi o sansa in acest an.
 


 

Astfel, un dezvoltator care nu are bilet la I/O poate crea un proiect special in cadrul initiativei Android Experiments si sa il urce pe site-ul dedicat. Ideea este de a prezenta lucrurile inedite pe care le poti face cu Android. Un "experiment" poate fi orice, de la un joc si o aplicatie, la modari hardware, roboti bazati pe Android si multe altele.

Creativitatea e punctul cheie, dar si sublinerea functiilor lui Android. Interactiunea cu terminalele e un alt aspect ce trebuie vizat, iar proiectul trebuie sa fie open source si deschis si altor dezvoltatori. Evident si originalitatea conteaza. Cele 3 proiecte castigatoare vor aduce dezvoltatorilor participarea la I/O, iar locurile 4, 5 si 6 primesc cate un Nexus 6P.

Inscrierile se fac pana pe 13 aprilie aici.

Ceilalti au citit si: