Deutsche Telekom lanseaza un parteneriat revoluționar cu Evernote pe 12 piețe europene; Acest serviciu va ajunge in Romania prin operatorul Cosmote

Stiri Telefoane Cosmote

Publicat: Marti 21-Ian-2014 20:29:52 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 393 ori
Celebrul serviciu Evernote, prin intermediul caruia utilizatorii pot lua notițe, copia pagini web, redacta rapid articole, crea liste to-do și inregistra audio folosind telefonul mobil va ajunge in curand prin operatorul Cosmote, ca urmare a acordului incheiat de Deutsche Telekom cu Evernote.
 
Deutsche Telekom lanseaza un parteneriat revoluționar cu Evernote pe 12 piețe europene; Acest serviciu va ajunge în România prin operatorul Cosmote

Clienții Cosmote vor putea utiliza serviciul premium Evernote timp de 6 luni in mod gratuit, prin descarcarea aplicației de pe Google Play Store, aplicație ce va veni preinstalata pe cat mai multe terminale Android. Pe langa accesul la funcțiile amintite mai sus, Evernote va oferi utilizatorilor și 1 GB de stocare.

Claudia Nemat, Board Member for Europe and Technology in cadrul Deutsche Telekom, a declarat: „Suntem mandri ca am putut sa ne reunim eforturile pentru a lansa un astfel de parteneriat international complex pe 12 piete, in doar patru luni. Parteneriatele de acest tip ne permit sa le furnizam clientilor nostri din Europa acces la un numar sporit de servicii online inovative”, „Acest proiect corespunde obiectivului nostru stabilit pentru zona de inovatie, de a incheia parteneriate care sa ofere servicii unice menite sa aduca valoare sporita clientilor, cat si sa ii loializeze”.




Ceilalti au citit si: