Publicat: Miercuri 19-Noi-2014 17:43:14 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 591 ori
Sunt sigur ca ati aflat ca Nokia a anuntat ieri tableta N1, un device cu Android 5.0. Lollipop la bord, cu Z Launcher aplicat peste. Produsul va sosi de abia la inceputul lui 2015, dar pana atunci sa vedem ce are de zis Axel Meyer, designer sef la Nokia despre acest device.
 
Designerul sef de la Nokia discuta despre tableta N1 si îi confirma unicitatea

Aparent, Nokia N1 are ca punct central simplitatea, iar Nokia ar fi inlaturat orice era inutil de la bordul sau. Produsul ar trebui utilizat cat mai natural, iar Meyer il descrie ca "un device iesit din comun si unic", care e bine realizat si care va ramane in memoria publicului. Tableta e fabricata din aluminiu si daca ma intrebati pe mine da senzatia de combinatie intre un iPad Mini si un Nexus 9, plus ceva elemente de Xiaomi Mi Pad.
 
Designerul sef de la Nokia discuta despre tableta N1 si îi confirma unicitatea

Gadgetul masoara 6.9 mm si cantareste 318 grame, fiind astfel mai subtire si mai usor decat un iPad Mini 3, ceea ce reprezinta un compliment. Tableta are un ecran de 7.9 inch cu rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, deci se bate in acelasi segment cu modelele iPad Mini. Nokia N1 vine cu un procesor 64 bit Intel quad core, 2 GB RAM si o camera de 8 MP in spate, plus una frontala de 5 MP. Voua cum vi se pare acest nou produs?
 




Ceilalti au citit si: