Deer Hunter 2016 Review (ASUS ZenFone 2 Laser): 18 ani de franciza Deer Hunter fara mari invataturi pentru producatori... (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Sâmbata 02-Ian-2016 15:43:18 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 341 ori
Deer Hunter 2016 se presupune ca ar fi un titlu aniversar din seria Deer Hunter, in ideea ca seria a implinit 18 ani, dar in loc de evolutie vedem mai degraba o involutie a acestor titluri. Ele se afla in ograda celor de la Glu, iar jocul pe anul 2016 a fost testat de noi pe ASUS ZenFone 2 Laser.
 
Deer Hunter 2016

Gratuit in Play Store, acest Deer Hunter are misiuni foarte scurte, durand doar cateva zeci de secunde. Exista evident si un energy meter tipic pentru un freemium, dar si timere pentru upgrade-urile armelor. Veti porni cu misiuni in care trebuie doar sa doborati animale ale padurii si apoi va trebui sa le tintiti in anumite zone, precum plamani, inima sau creier.

Vanatul include ursi, lupi, cerbi si capre si exista chiar si trofee special, un soi de substitut de boss battles daca vreti. Puteti face zoom in si apasa pe sagetile laterale pentru a va misca, dar actiunea tot statica ramane. Infrarosul este limitat, deci veti putea vedea organele animalelor ce trebuie tintite doar cateva secunde si trebuie sa va miscati rapid.
 
Deer Hunter 2016 Review (ASUS ZenFone 2 Laser): 18 ani de franciza Deer Hunter fara mari învataturi pentru producatori... (Video)

Armele pot fi personalizate si exista si misiuni secundare in care manuiti un shotgun si doborati capre ce sar peste un rau spre exemplu. Acolo obtineti banii de care aveti nevoie pentru a debloca armele, ce sunt obligatoriu de reimprospatat pentru misiunile principale. Jocul are dificultate scazuta, dar doar daca aveti o mana sigura, ce nu tremura.

El nu provoaca deloc creierul gamerului si desi grafica arata bine, nu prea putem recomanda acest joc, ce nu are nimic special. El primeste nota de 6.5 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Puteți afla prețul actualizat al telefonului mai jos:
ASUS Zenfone 2 Laser ZE500KL (5,0 inch) ASUS Zenfone 2 Laser ZE550KL (5,5 inch)

Review Deer Hunter 2016 prezentat pe ASUS ZenFone 2 Laser
 




Ceilalti au citit si: