Debutul lui Windows 10 Mobile ar fi fost amanat pana in februarie, conform unui email intern Microsoft

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Sâmbata 23-Ian-2016 16:10:42 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 733 ori
Se pare ca nu doar produsele hardware de la Microsoft sunt amanate, ci si lansarile software ale inceputului de an. Astfel, Lumia 650 se va lansa mai tarziu decat se anticipase, iar azi aflam ca sosirea lui Windows 10 Mobile a fost amanata.
 
Debutul lui Windows 10 Mobile ar fi fost amânat pâna în februarie, conform unui email intern Microsoft

E vorba despre sosirea sa sub forma de actualizare pentru modelele Windows Phone. Informatia vine dintr-un email trimis de Microsoft catre partenerii sai, cel mai probabil operatori si OEM-uri care lucreaza la terminale Windows 10 Mobile. Noul termen limita este undeva intre inceputul lunii februarie si mijlocul acelei luni, cam in perioada cand il asteptam si pe Lumia 650.

Actualizarile de firmware pentru Lumia 950 si Lumia 950 XL, cele care ar fi trebuit sa vina lunar au fost si ele amanate. Toate aceste amanari ar putea duce totusi la o aliniere la fix aceeasi versiune de software pentru toate modelele compatibile cu Windows 10 Mobile. Intre timp Microsoft isi strica reputatia cu astfel de amanari, capatand aceeasi imagine cu producatorii de terminale Android, cunoscuti pentru intarzierea cu care ofera actualizarile software.

Poate ca ar avea nevoie compania din Redmond de un model "Nexus"/Surface Phone, pentru a alinia toate handseturile dupa el ca reper.
Ceilalti au citit si: