Cosmote lanseaza noi extraopțiuni pentru cartelele prepaid; acces nelimitat WhatsApp plus minute nelimitate in rețea

Stiri Telefoane Cosmote

Publicat: Joi 27-Feb-2014 14:01:42 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 676 ori
Astazi, 27 februarie, operatorul Cosmote Romania anunța lansarea a 4 noi extraopțiuni ce vor fi disponibile pentru utilizatorii de cartele pre-pay Cosmote sau Vibe. Aflam ca 3 dintre aceste noi extraopțiuni vor oferi acces nelimitat in aplicația WhatsApp, aplicație despre care am aflat de curand ca a fost achiziționata de catre gigantul Facebook pentru suma de 16 miliarde de dolari. Pe langa aceste beneficii, extraopțiunile vor oferi și doua noi addon-uri ce consta in minute naționale/internaționale și minute nelimitate in rețea.
 
COSMOTE Prepaid.jpg

Noul portofoliu prepaid Cosmote va include 4 extraopțiuni cu valori cuprinse intre 5 și 10 euro. Acestea vor fi disponibile pentru cei care dețin in acest moment fie o cartela Cosmote, fie o cartela Vibe. Printre beneficiile incluse de cea mai ieftina extraopțiune regasim 3000 minute in rețea, 3000 de minute catre Romtelecom, SMS-uri nelimitate in rețea, 120 minute/sms-uri naționale și 50 MB trafic de date.
 
ScreenShot002.jpg

Pe langa beneficiile oferite de extraopțiunile din tabelul de mai sus, clienții iți pot adauga extra-beneficii in perioada 27 februarie - 10 martie prin intermediul bonusului Share care aduce de la 125 minute/mesaje naționale, pana la 125 minute naționale și internaționale fix.
 
ScreenShot001.jpg
De asemenea, aflam și ca pentru extraopțiunile Play Free S și Play Free M, clienții care doresc sa se bucure de servicii de voce nelimitate in rețea au la dispoziție addon-ul Nelimitat, care necesita plata unei taxe suplimentare de 1 euro/luna.




Ceilalti au citit si: