Cosmote Romania lanseaza Cosmote Recharge, aplicatie pentru reincarcarea unui numar preplatit Cosmote

Stiri Telefoane Cosmote

Publicat: Luni 27-Ian-2014 16:50:57 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 485 ori
Cosmote Romania a anuntat astazi lansarea lui Cosmote Recharge, o aplicatie care permite reincarcarea unui numar de telefon Cosmote preplatit, folosind direct un smartphone. Aplicatia nu necesita crearea unui cont, iar incarcarea se realizeaza rapid.
 
Cosmote România lanseaza Cosmote Recharge, aplicatie pentru reîncarcarea unui numar preplatit Cosmote

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti in aplicatie numarul de telefon Cosmote pe care veti face incarcarea si apoi suma dorita: intre 5 si 100 de euro. Plata se va face prin intermediul unui card bancar, de debit sau credit. Puteti incarca atat cartele Cosmote, cat si Frog prin aplicatia Cosmote Recharge, iar cu ocazia inaugurarii, clientul ce primeste incarcarea va primi si un bonus de 50 de minute si 50 de SMS-uri in retea.
 
Cosmote România lanseaza Cosmote Recharge, aplicatie pentru reîncarcarea unui numar preplatit CosmoteCosmote România lanseaza Cosmote Recharge, aplicatie pentru reîncarcarea unui numar preplatit Cosmote

Numerele reincarcate prin aplicatie pana pe 15 februarie 2014 primesc inca un bonus de 500 de minute in retea, iar cele incarcate pana pe 6 februarie primesc si acces gratuit la aplicatia RadarMe powered by Cosmote, valabil 1 luna de la momentul reincarcarii. Aplicatia Cosmote Recharge e compatibila cu telefoanele cu Android 2.2 sau versiuni ulterioare si cu terminalele cu iOS 4.0 si versiuni ulterioare. O puteți descarca de aici.




Ceilalti au citit si: