Cosmote Romania face parte din campania europeana Travel & Surf, pornita de Deutsche Telekom: Internet mobil de vacanta!

Stiri Telefoane Cosmote

Publicat: Luni 23-Iun-2014 20:38:00 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 552 ori
Avem inca un semn legat de sosirea apropiata a T-Mobile in Romania via Cosmote, care ne informeaza ca face parte din campania europeana "Travel & Surf" pornita de catre Deutsche Telekom. Noua initiativa promoveaza pachetele Travel & Surf cu trafic de date pentru roaming, ce permite calatorilor sa utilizeze Internetul mobil in strainatate, la preturi fixe.
 
Cosmote România face parte din campania europeana "Travel & Surf", pornita de Deutsche Telekom: Internet mobil de vacanta!

Campania are loc in tari precum Austria, Croatia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Olanda, Polonia, Slovacia si Romania. Abonatii Cosmote Romania, fie persoane fizice, fie juridice pot folosi extraoptiunea Travel & Surf cu tarife speciale pentru traficul de date consumat in tarile Uniunii Europene, dar si in Spatiul Economic European (Islanda, Norvegia, Lichtenstein) si Elvetia.

Puteti alege optiunea Travel & Surf Daily S, cu 10 MB la pret de 2.48 euro (TVA inclus), Travel & Surf Daily M, cu 50 MB la 6.2 euro (TVA inclus), amandoua cu valabilitate 24 de ore. In cele din urma va sta la dispozitie Travel & Surf Weekly, cu 300 MB la 24.8 euro (TVA inclus), disponibil timp de o saptamana.
 




Ceilalti au citit si: