Publicat: Joi 29-Ian-2015 17:10:02 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 222 ori
Un studiu al celor de la NPD Group arata faptul ca in medie, copiii sub 13 ani petrec 2 ore pe zi jucandu-se pe tableta sau mobil. Acelasi studiu arata ca a crescut durata pe care persoanele o petrec jucandu-se pe terminale mobile, cu 57% fata de acum 2 ani.
 
Copiii sub 13 ani petrec în medie 2 ore pe zi jucând jocuri pe mobil/tableta (Studiu)

Studiul a fost realizat de catre NPD intre 24 noiembrie si 5 decembrie 2014, incluzand 5566 de respondenti, cu varste de la 2 ani in sus. Cei sub 18 ani au completat formularele sub supravegherea parintilor si cu ajutorul lor, unde era nevoie. In cazul copiilor prea mici, parintii au raspuns in locul lor. Marii gameri ai segmentului analizat de studiu se incadreaza in segmentul de varsta intre 2 si 12 ani, ceea ce inseamna ca gamingul mobil porneste de la varste fragede.

Acest segment demografic este si foarte productiv pentru creatorii de jocuri, find al doilea cel mai mare cheltuitor pe titlurile pe mobil. Doar gamerii cu varste intre 30 si 44 de ani cheltuiesc mai mult pe jocuri. Majoritatea celor care au raspuns la intrebari se joaca si pe Xbox sau PlayStation, deci au si alternative si totusi prefera mobilul sau tableta. Sincer sa fiu 2 ore pe zi suna destul de mult pentru un copil, mai ales ca aceasta este doar media si nu maximul, deci e posibil sa se ajunga chiar la mai mult.

Voi cate ore sau zeci de minute petreceti jucand Candy Crush sau Asphalt 8?




Ceilalti au citit si: