Controleaza iluminarea, usile si termostatul cu o aplicatie si un device: Prizm! (Video)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Luni 11-Mar-2013 11:11:51 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 345 ori
Direct de pe Kickstarter vine Prizm, un terminal touch de 5 inch, cu rolul de sistem de control pentru intreaga casa. Kickstarter este un site unde isi gasesc locul initiativele care au nevoie de finantare si primesc finantare sub forma a diferite sume intr-un timp limita.
 
Controleaza iluminarea, usile si termostatul cu o aplicatie si un device: Prizm! (Video)

Scopul companiei din spatele lui Prizm este sa adune 200.000 de dolari pana pe 7 aprilie si au strans doar 9.900 pana acum. Prizm este un terminal cu ecran touch, care foloseste Z-Wave, un sistem wireless care permite comunicarea cu aparate electrocasnice. Cu ajutorul aplicatiei mobile Prizm Manager puteti stinge sau aprinde lumina, inchide sau deschide usi si cobora jaluzele sau regla termostatul.

Veti primi si notificari cand se deschide o fereastra sau usa sau daca a intrat cineva in casa. Exista si o platforma cloud care sprijina aceste interactiuni. Prizm suna ca o idee buna, dar am mai auzit de sisteme de acest gen, deci nu e chiar o idee originala. Din cate am inteles pentru a primi un gadget de acest gen trebuie sa platiti un minim de 180 de dolari. Merita?
 




Ceilalti au citit si: