Conferința Google I/O din acest an va avea loc in perioada 18-20 mai; locația aleasa este amfiteatrul Shoreline din Mountain View

Stiri Telefoane Google

Publicat: Miercuri 13-Ian-2016 11:53:01 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 274 ori

Folosindu-se de platforma sociala Google+, Sundar Pichai tocmai ce a anunțat ca evenimentul Google I/O din acest an va avea loc in perioada 18-20 mai, fiind aleasa și o noua locație. CEO-ul companiei IT a decis ca ediția din 2016 a acestui eveniment sa fie organizata in amfiteatrul Shoreline aflat in Mountain View.
 


 

In prima zi de 18 mai vom avea cel mai probabil parte de un eveniment Keynote in cadrul caruia vor fi prezentate cateva smartphone-uri, tablete, dar și ceasuri inteligente cu Android Wear la bord. De asemenea, gigantul IT va anunța și alte tehnologii sau produse la care s-a lucrat in tot acest timp.

Fiind o conferința a dezvoltatorilor, ne așteptam sa vedem un preview pentru viitorul mare update Android, software ce ar putea ajunge din toamna pe terminalele compatibile. Deși ne mai despart 18 saptamani pana la startul Google I/O 2016, Sundar Pichai dorește sa anunțe publicul cu privire la faptul ca intregul eveniment va fi transmis in regim de live streaming.





Ceilalti au citit si: