Publicat: Luni 11-Noi-2013 22:50:09 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 889 ori
Incepand de astazi, 11 noiembrie, Orange deschide sezonul ofertelor de iarna, și da posibilitatea clienților PrePay de a-și dubla beneficiul preferat. Astfel, fie ca au deja o cartela sim sau achiziționeaza una noua, clienții iși vor putea alege dublarea uneia dintre beneficiile incluse.
 
Clienții Orange își pot dubla beneficiile la cartela PrePay

Aceștia pot alege sa-și dubleze fie traficul de internet, fie minutele/SMS-urile naționale sau internaționale catre fix sau mobil sau minutele și sms-urile in rețea, acest lucru fiind posibil in fiecare luna. Pentru a activa aceasta oferta, tot ce trebuie sa faceți este un apel catre numarul *100#, ramura Dublu, sau prin accesarea Contului Orange, secțiunea dublu.

Oferta aceasta de iarna va fi promovata cu ajutorul unei reclame TV, in care vom regasi faimoasele personaje Millidige și Doig, care pornesc intr-o aventura spectaculoasa prin zapada. De asemenea oferta de iarna va fi promovata și prin materiale radio, print și outdoor. Ca oferta speciala Orange ne ofera posibilitatea de a achiziționa prin programul Orange Phone credit, orice telefon din oferta Orange la un preț mai mic, și pot beneficia de o reducere de 15 euro daca aleg unul dintre telefoanele Orange Zali sau Orange Hiro, precum și de un bonus de 300 MB internet.




Ceilalti au citit si: