Cimpanzeii sunt fascinati de magia si iluzionismul pe iPad, cu trucurile realizate de Simon Pierro (Video)

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Marti 09-Feb-2016 20:50:17 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 496 ori
E una sa faci magie pentru oameni, fie la un show de talente sau la circ si alta sa faci trucuri in fata unor cimpanzei. Maimutele au primit vizita unui magician cu ocazia intrarii in noul an chinezesc, care sta sub simbolul maimutei de foc.
 
Cimpanzeii sunt fascinati de magia si iluzionismul pe iPad, cu trucurile realizate de Simon Pierro (Video)

Majoritatea trucurilor au implicat un iPad si arahide, acestea fie parand ca ies din ecran, fie disparand din senin exact cand cimpanzeul se avanta sa le manance. Magicianul Simon Pierro face o treaba buna, creand toate aceste iluzii si se pare ca maimuta e foarte atenta si la ce se vede pe ecran si anume... si mai multe alune.

Una dintre cele mai interesante iluzii a fost cea in care Simon a turnat lapte in iPad, iar apoi cimpanzeul a incercat sa bea din tableta, scuturand-o apoi in mod repetat, pentru ca laptele sa curga din ea. Pierro e destul de celebru, aparand si in talk showul Ellen si avand mult alte trucuri pe site-ul sau. Magiile sale se bazeaza exclusiv pe iPad si implica si un episod Oktoberfest in care multi litri de bere au curs din tableta.
 




Ceilalti au citit si: