Publicat: Luni 01-Sep-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 655 ori
Producatorul suedez de huse pentru terminale portabile, Krusell a dat publicitatii topul sau compus din 10 telefoane mobile, cele mai populare in luna august. Lista este cu atat mai relevanta, cu cat include handseturi de pe 6 continente si peste 50 de tari din lume.

Husa HTC Touch Diamond

Pe primul loc al topului se afla Sony Ericsson C902, urmat de HTC Touch Diamond, telefon pe care vi l-am prezentat cu o saptamana in urma intr-o recenzie video. Apoi, inca un Sony Ericsson din seria Cyber-shot ocupa ultimul loc al podiumului, C702, urmat de Nokia 3109 si Nokia E51. Foarte popularul Nokia N95 8 GB ocupa locul 6, urmat de inca un handset al finlandezilor, modelul 6300.

Topul dominat de Nokia se incheie cu Sony Ericsson K810i pe locul 8, Nokia 6220 pe 9 si Apple iPhone pe un surprinzator loc 10. Spunem surprinzator deoarece stim ca Apple a vandut recent milioane de unitati ale modelului sau de telefon 3G, astfel ca locul 10 este o performanta destul de mediocra. Krusell justifica plasarea telefoanelor Sony Ericsson C902 si C702 in top prin faptul ca acesti nou-veniti atrag prin design si dotari un public care tin cont de moda.

De asemenea, Krusell constata ca HTC Touch Diamond a starnit o adevarata isterie, generand "cozi" in sistemul de comenzi al companiei.

[


Ceilalti au citit si: