Cel de-al doilea smart shop Orange din Romania, este inaugurat in mall Baneasa din București

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Luni 14-Sep-2015 19:46:46 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 650 ori
In cadrul evenimentului Orange de saptamana trecuta despre care v-am relatat aici, am aflat și faptul ca magazinele operatorului vor primi ceva modificari de design in stilul noului concept de servicii adoptat. Pe langa acesta, in cursul zilei de astazi a fost deschis și un al doilea smart-shop Orange, situat in mall Baneasa din București.
 
Cel de-al doilea smart shop Orange din România, este inaugurat în mall Baneasa din București

Acest nou magazin le da oportunitatea clienților de a se bucura de o experiența digitala incomparabila și de o abordare personalizata a serviciilor. Printre noutațile pe care le vom gasi in acest smart shop, se numara posterele digitale, dar și mesele interactive cu ecran tactil de 42 inch, acestea avand o rezoluție 4K.

Pentru ca totul sa fie ușor de gasit, magazinul este structura in 3 spații ce reflecta modul in care tehnologia este folosita in funcție de mediul ambient: acasa, la birou, pentru divertisment. Ca o ofera speciala de lansare, clienții ce calca pragul noului magazin din mall Baneasa beneficiaza de urmatoarele reduceri pana pe data de 14 octombrie: reducere 30 euro pentru orice telefon sau tableta 4G cu abonament nou sau reinnoire pe 24 de luni reducere 60 euro pentru orice telefon sau tableta 4G Samsung cu abonament nou sau reinnoire pe 24 de luni reducere 25% la orice accesoriu reducere 50% la orice accesoriu Samsung
Ceilalti au citit si: