Ce au in comun Samsung Galaxy S III si iPhone 5? Faptul ca nu vor lua apa, multumita tehnologiei Liquipel

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Vineri 03-Feb-2012 23:51:05 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 906 ori
La CES 2012 a fost prezentata tehnologia Liquipel, un strat protector care acopera perfect gadgeturile si le apara de contactul cu apa si cu lichidele in general. Ei bine, se pare ca Samsung Galaxy S III si iPhone 5 ar urma sa aiba parte de aceasta tehnologie inca de la lansare, conform unor zvonuri recente.
 
 Ce au în comun Samsung Galaxy S III si iPhone 5? Faptul ca nu vor lua apa, multumita tehnologiei Liquipel

Sursa este Today's iPhone, deci nu pot garanta veridicitatea informatiei, desi site-ul citeaza unul dintre cei mai mari retaileri britanici. Aceeasi sursa a oferit si datele de lansare corecte pentru iPhone 4 si 4S cu ceva timp inainte de lansare, deci un bonus de incredere aici. Ar fi interesant sa aflam ce parere are Liquipel despre aceste informatii, iar cunoscandu-i pe cei de la Apple dupa ultimii ani de lansari, procese si prezentari, ei par genul de companie care sa adopte o tehnologie proaspat lansata, dar nu fara o serie lunga de teste in prealabil. In plus, Apple pare mai degraba genul care sa dezvolte o varianta similara de strat protector, sa il breveteze si apoi sa il faca punct de atractie pe de noul device...

Intre timp aflati ca aceasta piata a protectiilor pentru telefoane devine tot mai aglomerata, compania HzO aflandu-se in tratative pentru colaborarea cu cativa producatori de handseturi si oferind o solutie similara cu cea Liquipel. Daca in ultimul an s-a tot vorbit despre Gorilla Glass, in curand noua protectie devenita standard pe smartphone-uri ar putea fi cea anti-lichid... dar totusi ramane de vazut daca vor beneficia de ea si noile modele iPhone si Samsung Galaxy S.




Ceilalti au citit si: