Cainii au acum cursuri speciale de interactiune cu tabletele, in curand ne vor bate la Angry Birds!

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Luni 04-Aug-2014 15:49:44 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 206 ori
Se pare ca si cainii pot fi public tinta pentru tablete, conform lui Anna Jane Grossman, dresor de caini si co-detinator al School for Dogs din New York. Ea ofera o serie de cursuri pentru patrupedele care pot invata sa foloseasca o tableta.
 
Câinii au acum cursuri speciale de interactiune cu tabletele, în curând ne vor bate la Angry Birds!

Nu va imaginati totusi ca vor incepe sa va editeze documentele, ci mai degraba sa apese la intamplare pe ecran, probabil reactionand la diferite culori si sunete. In prima faza e folosita o macheta din plastic cu unt de arahide pe ecran, care va rasplati cainele la fiecare atingere de display. Doctorii veterinari sustin initiativa afirmand ca orice ține un caine ocupat si distrat e un lucru bun. Dresorii folosesc si huse speciale pentru tablete, astfel incat ele sa nu fie sparte de caini.

Una dintre aplicatiile care ar putea fi folosita in scop de antrenament e Big Words, care costa 99 de centi in App Store. Aplicatia va permite sa scrieti cuvinte folosind litere uriase care acopera tot ecranul. Astfel atunci cand utilizatorul va scrie urias pe ecran "Şezi", cainele ar putea recunoaste literele uriase si momentul cand a fost rasplatit cu unt de arahide pentru identificarea sa.

Inca mai e cale lunga pana ce un canis ne va bate la Angry Birds...




Ceilalti au citit si: