CES 2016: HTC si Under Armour lanseaza Healthbox, un kit de fitness cu accesorii interesante si aratoase, inclusiv brațara UA Band (Video)

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 05-Ian-2016 21:36:04 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 493 ori
Il mai tineti minte pe HTC Grip? Era un purtabil de la HTC anuntat cu ceva vreme in urma, parand doar o alta bratara de fitness. Ei bine, parteneriatul HTC cu Under Armour a evoluat dincolo de acea bratara, care a fost abandonata in favoarea unui "kit de fitness" prezentat mai jos. El se numeste Healthbox.
 
HTC UA Healthbox

Pe numele sau complet UA Healthbox, acest bundle include un cantar inteligent, un senzor pentru puls si o bratara de fitness. Aceasta din urma se numeste UA Band si e clar inspirata de proiectul abandonat HTC Grip. Cureaua a fost inlocuita cu un mecanism traditional de prindere si in continuare primim un display LED ascuns sub un strat care il camufleaza cand nu e utilizat.
 
CES 2016: HTC si Under Armour lanseaza Healthbox, un kit de fitness cu accesorii interesante si aratoase, inclusiv bratara UA Band (Video)

Bratara monitorizeaza activitatile, somnul si sesiunile de fitness, afisand si pulsul la incheietura. Pulsul mai complex detectat la piept e disponibil doar daca gadgetul e folosit simultan cu UA Heart Rate, un fel de curea cu senzori de puls. Senzorii de puls se prind si pe piept nu doar la mana, cat despre cantar el nu masoara doar kilogramele, ci si procentul de grasime corporala.
 
HTC UA Band

Cantarul poate inregistra statisticile pentru pana la 8 utilizatori si sa le sincronizeze cu o aplicatie dedicata de pe mobil. Kitul vine in magazine pe 22 ianuarie, la pretul de 400 de dolari. De remarcat si ca UA Band nu are GPS, spre deosebire de HTC Grip. Viata bateriei bratarii UA este de 5 pana la 7 zile. Aceasta costa 180 de dolari separat și nu e rezistenta la apa.
 
HTC UA Healthbox, cantarul
 
Iata un clip hands-on al celor de la The Verge:
 




Ceilalti au citit si: