CEO-ul Vodafone, Ravinder Takkar, ofera declarații legate de posibila achiziție RCS&RDS

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Vineri 18-Iul-2014 17:20:19 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1203 ori
Dupa ce la sfarșitul lunii trecute, Ravinder Takkar, șeful Vodafone Romania, vorbea in cadrul unui interviu despre viitorul companiei și despre prioritați, iata ca acum acesta raspunde la noi intrebari puse de catre cei de la BusinessMagazin.ro care ne ofera unele detalii despre posibila achiziție RCS&RDS.
 
Ravinder Takkar

Ravinder Takkar a declarat faptul ca intre Vodafone și RCS&RDS exista un acord comercial, acorduri similare fiind facute de companie nu doar in Romania, ci și in alte țari. Acest acord este numit in mediile de afaceri wholesale agreement și este o practica destul de comuna in istoria telecomului prin care se ajuta in mod fundamental la dezvoltarea industriei prin interconectarea serviciilor.

In cazul in care cineva folosește serviciile unui operator și nu il poate apela pe cel din alta rețea, atunci industria s-ar prabuși. Totodata, Takkar ne-a sugerat sa fim foarte atenți cu unele informații, lucru pe care l-a declarat atunci cand a venit vorba despre modul in care presa scrie despre abonații Digi care au avut acces integral la rețeaua Vodafone prin intermediul acestui parteneriat.

Aflam ca termenii acestui acord sunt confidențiali și nu pot fi discutați public, un astfel de exemplu care a ieșit la iveala fiind limitarea roamingului național la doar 100 Mb. Ravinder Takkar a raspuns și la o intrebare cu privire la posibila achiziție pe piața locala, acesta declarand urmatoarele: “Vodafone este deschisa la consolidare pe piata, dar o sa ne concentram pe planurile noastre. Daca apar oportunitati, fireste ca suntem deschisi“.




Ceilalti au citit si: