Publicat: Miercuri 30-Apr-2014 18:54:10 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 290 ori
Dupa ce anterior am avut ocazia sa aruncam o privire asupra unei prime fotografii cu LG G3, iata ca astazi putem observa mai indeaproape butoanele de volum, respectiv power ce vor fi poziționate pe partea din spate a device-ului. Aceasta noua fotografie și-a facut apariția prin intermediul lui Evan Peters, celebrul zvonac din spatele contului de Twitter @evleaks. 
 
Butoanele de power și volum ale lui LG G3 apar din nou într-o fotografie scapata pe web

Spre deosebire de butoanele intalnite pe LG G2, cele de pe noul flagship vor avea un design relativ schimbat dupa cum se poate observa și in imaginea de mai sus. Totodata, observam și faptul ca langa senzorul camerei foto iși face apariția și o componenta misterioasa ce ar putea fi un senzor cardiac sau un bliț special.

Printre specificațiile deja cunoscute ale lui LG G3 se numara prezența unui display Quad HD cu rezoluție 2560x1440 pixeli. De asemenea, dupa cum am aflat in cursul zilei de astazi, LG Electronics pregatește lansarea acestui nou flagship pe data de 27 mai in cadrul unui eveniment ce va avea loc simultan in 6 orașe.




Ceilalti au citit si: