BlackBerry si Zynga se afla pe lista companiilor care ar putea disparea in 2015, conform unei publicatii din domeniul financiar

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Miercuri 16-Iul-2014 23:31:29 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 508 ori
In ultimii 3 ani au fost numeroase situatii in care firma BlackBerry a parut aproape de colaps si multiple schimbari de sefi si parteneriate nu par a fi gasit o solutie in aceasta privinta. Acum BlackBerry apare pe o lista a companiilor care vor disparea pana la finalul lui 2015, impreuna cu Zynga.
 
BlackBerry si Zynga se afla pe lista companiilor care ar putea disparea în 2015, conform unei publicatii din domeniul financiar

Pe cei de la Zynga ii stim datorita jocului Farmville si se pare ca nici aceasta firma nu mai are viata lunga, inregistrand scaderi serioase de profit in acest an. Publicatia financiara 24/7 Wall St. are o lista cu 10 firme care vor disparea in urmatorul an si e interesant ca aceiasi analisti au prezis sfarsitul BlackBerry in 2012, punand compania pe aceeasi lista. Åži cu toate acestea firma canadiana inca exista si pregateste un model patratos de handset cunoscut ca BlackBerry Passport.

Totusi BlackBerry a primit in acest an o mana de ajutor de la Foxconn, care ar putea sa o mai tina pe linia de plutire putin. Lipsa unei tablete moderne performante si a unor telefoane high end noi se simte la aceasta firma. Va reamintesc ca in urma cu un an nume ca Lenovo, Samsung sau Microsoft erau in pole position sa cumpere compania. Pana la urma tranzactia nu s-a finalizat si BlackBerry se lupta pentru supravietuire acum.

Va fi Passport ultimul lor flagship?




Ceilalti au citit si: