BlackBerry nu are nici o intentie sa produca un telefon cu Windows Phone, conform unui oficial

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Miercuri 03-Feb-2016 21:13:09 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 841 ori
BlackBerry nu e intr-una din cele mai bune situatii din lunga sa istorie, nereusind sa produca un smartphone care sa fie un hit veritabil in ultima vreme. Intr-un fel situatia lor seamana cu cea Microsoft, ceea ce a dus la speculatii ca firma canadiana ar putea adopta Windows Phone/Windows Mobile pe viitor.
 
BlackBerry nu are nici o intentie sa produca un telefon cu Windows Mobile, conform unui oficial

Teoria a si fost infirmata totusi, de catre Narendra Nayak, director BlackBerry India, care a explicat intr-un interviu ca in afara de BB 10 OS si Android nu exista alte platforme software de adoptat pe terminalele companiei. El a subliniat ca solutiile si serviciile canadienilor ruleaza fara probleme pe iOS, BlackBerry OS si Android si de vreme ce e logic ca nu pot folosi iOS, raman celelalte doua alternative.

E interesant ca se tot vorbeste de Windows Phone in interviu, in conditiile in care acea versiune e depasita si mai nou casata, conform informaților. Windows 10 Mobile ar trebui sa fie punct de interes aici, dar in acest moment in afara de Acer si cateva companii asiatice curajoase, nu se inghesuie multe firme sa adopte aceasta platforma.

Intre timp BlackBerry pregateste o serie de telefoane cu Android pentru urmatoarele luni si spera ca ele sa fie mai bine primite decat Priv.




Ceilalti au citit si: