BlackBerry cumpara o serie de domenii web legate de Android, reconfirma apropierea unui viitor smartphone de acest OS

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Joi 09-Iul-2015 16:16:32 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 459 ori
Ultimele saptamani au fost pline de zvonuri si informatii legate de un potential terminal Android produs de BlackBerry. Fie ca el se va numi Venice sau nu, e clar ca un handset de acest gen e in pregatiri. Iar azi avem dovezi in plus.
 
BlackBerry cumpara o serie de domenii web legate de Android, reconfirma apropierea unui viitor smartphone de acest OS

BlackBerry Limited ar fi cumparat o serie de site-uri ce au legatura clara cu Android. E vorba despre AndroidSecured.com si AndroidSecured.net, achizitionate pe 7 iulie. Firma canadiana ofera deja o serie de optiuni de securitate pe multiple sisteme de operare. Spre exemplu BES 12, sistemul sau enterprise bazat pe solutie cloud ofera functii de remote management pe iOS, Android, BlackBerry si Windows Phone.

Prin acestea managerii din corporatii pot controla de la distanta terminalele angajatilor (nu e atat de diabolic pe cat suna, totusi). In cel mai rau caz, BlackBerry isi va extinde serviciile de pe Android si securizarea acestora. In cel mai bun caz, se pregateste cu adevarat un foarte interesant smartphone BlackBerry cu Lollipop. Pana si CEO-ul BB, John Chen ar fi declarat recent ca nu are nici o problema cu realizarea unui telefon cu Android la bord.

In plus, ultimele modele BlackBerry rulau aplicatii Android fara probleme, prin sideloading sau descarcate din Amazon App Store.




Ceilalti au citit si: