Publicat: Joi 21-Mar-2013 18:20:43 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 621 ori
Daca in trecut cei de la RIM, redenumiți BlackBerry de anul acesta, nu reușeau sa faca valuri cu produsele aflate in oferta lor, nu se poate spune la fel in cazul celei mai noi oferte a producatorului, care se prezinta complet diferit decat in trecut. BlackBerry Z10 este un produs demn de toata atenția.
 
BlackBerry Z10 se prezinta ca cel mai nou smartphone star de la Orange

Cel mai nou terminal și mai puternic terminal al celor de la BlackBerry este acum disponibil și la noi, parte a ofertei Orange. In trecut furnizorul de telecomunicații ne-a mai prezentat produse in gama Star, pe care la randul nostru vi le-am facut cunoscute. Cea mai recenta vedeta a ofertei Orange Romania este BlackBerry Z10 și vine cu o configurație foarte puternica și o experiența software cu totul noua, drastic imbunatațita spre operarea touch. Pentru precomanda BlackBerry Z10 va fi disponibil prin intermediul magazinului online, urmand ca din data de 29 martie 2013 sa fie disponibil in magazinele Orange din toata tara.

Cei dispuși sa achiziționeze noul BlackBerry Z10 de la Orange la precomanda vor fi incantați sa știe ca vor primi un BlackBerry® Mini Stereo Speaker cadou, in limita stocului disponibil. Modelul de varf BlackBerry se prezinta excelent in ce privește caracteristicile hardware și software, ruland versiunea 10 a sistemului de operare. In interior se gasește o arhitectura Snapdragon S4 dual-core cu 2 GB memorie RAM,  ecran de 4,2 inchi si o camera de 8 MP, plus compatibilitate cu tehnologia HD Voice de la Orange.




Ceilalti au citit si: