BlackBerry Vienna ar putea fi urmatorul smartphone cu Android din portofoliul companiei candadiene; vedem cateva randari cu acesta

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Joi 12-Noi-2015 13:48:39 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 515 ori

In timp ce primul smartphone cu Android al celor de la BlackBerry, și anume modelul Priv, iși face apariția in stocurile magazinelor din jurul lumii, aflam astazi despre un alt model pregatit de catre compania candiana. Acesta din urma poarta numele de cod Vienna și il puteți admira in randarile neoficiale de mai jos.
 

BlackBerry Vienna ar putea fi urmatorul smartphone cu Android din portofoliul companiei candadiene; vedem câteva randari cu acesta
 

Remarcam ca de aceasta data BlackBerry vine cu un device de tip candy-bar, unul ce pastreaza tastatura full-qwerty. In plus, vedem și introducerea a 3 butoane fizice tipice sistemului de operare Android (home, back, multitasking). Pe lateral iși fac apariția butoanele de volum, dar și cel de power unlock.
 


 

Privit din spate, aceasta randare pare a sosi cu un capac mat ce are parte de o textura speciala similara cu cea introdusa anterior pe modele ca și BlackBerry Z10, sau Z30. Din pacate specificațiile tehnice ale acestui viitor device lipsesc pentru moment, dar nu este exclus ca CEO-ul companiei sa dezvaluie unele detalii in ianuarie la targul CES 2016.
 





 




Ceilalti au citit si: