BlackBerry Venice apare in noi imagini hands-on, cu Android la bord si un design foarte aratos

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Duminica 30-Aug-2015 12:27:13 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1790 ori
Am vazut cateva imagini cu BlackBerry Venice pana acum, unele randari si unele fotografii hands on neclare, dar azi putem vedea in sfarsit cateva detalii de design care pana acum nu erau foarte vizibile. Spre exemplu, se pare ca butonul Power nu se mai afla sus, ci acea zona e rezervata pentru slotul SIM si cel microSD.
 
BlackBerry Venice apare în noi imagini hands on, cu Android la bord si un design foarte aratos

Tastatura glisanta si chiar intregul device sunt mai inguste decat ne asteptam, mai ales dupa primele scapari. Tastatura QWERTY e cu siguranta mai inghesuita decat cea de pe BlackBerry Passport, care se lafaia pe unul dintre cele mai late handseturi de pe piata. A se remarca faptul ca acest model ruleaza Android, in ciuda spuselor lui John Chen, CEO BlackBerry, care nega adoptarea acestui OS ca strategie principala in perioada urmatoare.
 
BlackBerry Venice

Nu imi este inca 100% clar daca acest device vine cu ecran cu margini curbate sau nu, mai ales ca aici pare a avea margini drepte. Observam si faptul ca primim o camera destul de generoasa in spate, cu un inel metalic si blitz dual LED. Aceasta ar fi o camera de 18 MP conform zvonurilor, dotata cu focalizare rapida si stabilizare optica de noua generatie.
 
BlackBerry Venice apare în noi imagini hands-on, cu Android la bord si un design foarte aratos

Avand in vedere ca scaparile acestui model dateaza deja de mai bine de jumatate de an, ar cam fi cazul unei lansari nu credeti?




Ceilalti au citit si: