BlackBerry Torch 9800 vine la preţul de 379€ prin Orange; Pe margine se pregătesc Nokia N8 şi Nokia C7

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Miercuri 24-Noi-2010 15:11:58 - Autor: Bujor Popa - Afişat de: 537 ori
Pe 25 noiembrie, Orange va lansa şi cel mai nou telefon de la Research In Motion - BlackBerry Torch 9800, un telefon cu un design elegant şi cu caracteristici tehnice deosebite. Noul BlackBerry este un telefon de tip “slide” ce combină perfect experienţa ecranului tactil cu trackpad optic şi tastatură QWERTY. Totodată, noul sistem de operare BlackBerry 6 permite o navigare mult mai uşoară pe internet şi între aplicaţii, funcţii multimedia avansate, precum şi acces integrat la reţele sociale. Smartphone-ul se adresează atât celor ce au o viaţă socială foarte activă, cât şi clienţilor business, ce vor regăsi în acest model toate aplicaţiile BlackBerry, atât de apreciate în mediul de afaceri. BlackBerry Torch 9800 va putea fi achiziţionat începând de la 379 euro. Preţul este valabil împreună cu opţiunea BlackBerry 18 pe 24 de luni activată împreună cu un abonament existent sau cu unul nou.
 
BlackBerry Torch 9800 vine la preţul de 379€ prin Orange; Pe margine se pregătesc Nokia N8 şi Nokia C7

Orange aduce în oferta sa cele mai noi şi performante smartphone-uri din lume. Acestea sunt atractive pentru clienţi, indiferent că sunt interesaţi de aplicaţiile de business, multimedia sau accesul la internet, de touchscreen sau tastatura QWERTY, de sistemul de operare Android 2.2, Symbian 3 sau BlackBerry 6.

Cele mai noi smartphone-uri disponibile deja în magazinele Orange sunt: Samsung Omnia735, Sony Ericsson Xperia X8, BlackBerry Curve 3G 9300, HTC Desire HD sau Nokia E5. Primele 3 modele pot fi achiziţionate începând de la 69 euro împreună cu un abonament de voce de minimum 20,84[1] euro. La acesta se adaugă opţiunea My Smartphone de 9,73 euro, respectiv opţiunea BlackBerry 12. HTC Desire HD este la ofertă începând de la 199 euro împreună cu un abonament de voce de cel puţin 20,84 euro şi opţiunea My Smartphone de 9,73 euro. Tariful de început pentru telefonul Nokia E5 este de 160 de euro pentru un abonament de voce de minimum 12,5 euro.

Pentru mai multe informaţii despre ofertă puteţi accesa pagina www.orange.ro/blackberry-torch. În următoarele săptămâni, Orange pregăteşte lansarea a încă două noi smartphone-uri: Nokia N8 şi Nokia C7.

Nokia N8 revoluţionează filmarea cu telefonul mobil prin senzorul de 12 megapixeli, tehnologia optică de la Carl Zeiss şi bliţul Xenon. Nokia C7 se remarcă prin funcţia Web TV cu ajutorul căreia utilizatorii pot urmări programe TV precum CNN, BBC şi multe altele. Cele mai noi modele de la Nokia dispun de sistemul de operare Symbian 3.

“Vânzările de smartphone-uri s-au dublat în primele 9 luni ale anului comparativ cu perioada similară din 2009, iar numărul de clienţi care utilizează date mobile a ajuns la peste 3 milioane. Aşadar, vorbim despre un segment de piaţă în plină ascensiune. Vrem să îl dezvoltăm şi să îl facem mai accesibil pentru toată lumea printr-o gamă diversificată de telefoane, la preţuri începând de la 29 euro.” declară Petre Dobrescu, Product Division Manager Orange România.



 




Ceilalti au citit si: