BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al companiei canadiene, costa 749 dolari la pre-comanda

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Joi 22-Oct-2015 12:31:47 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 484 ori

Fara a organiza un eveniment de presa dedicat, iata ca cei de la BlackBerry dezvaluie astazi prețul de vanzare a celui mai nou smartphone din gama, și anume cel al modelului cu Android denumit Priv. Aflam ca acest slider interesant va fi vandut la un preț de 749 dolari - aproximativ 2.930 lei.
 

 http://www.phonearena.com/news/BlackBerry-accepting-pre-orders-for-the-BlackBerry-Priv-priced-at-749-phone-ships-November-16th-UPDATE_id74978
 

Aparent, livrarile pentru acest device se vor efectua din 16 noiembrie, o perioada in care incepe și febra de cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna. La nivel de specificații, BlackBerry Priv ne pune la dispoziție un display Quad HD de 5.4 inch curbat spre margini și protejat de Gorilla Glass 4, și un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808.
 


 

Primim 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare + slot microSD de pana la 2 TB și un chip grafic Adreno 418. La interior regasim o baterie de 3410 mAh cu tehnologia de incarcare rapida, o camera foto principala de 18 megapixeli cu OIS și lentile Schneider-Kreuznach, și un senzor de doar 2 megapixeli in partea frontala.
 


 

Datorita ecranului de mari dimensiuni, cat și tastaturii full qwerty, greutatea lui BlackBerry Priv nu este deloc mica - 192 grame. Posibil ca odata ajuns in stocul retailerilor din Romania, prețul acestui prim smartphone BlackBerry cu Android sa treaca de pragul de 3.500 lei.





Ceilalti au citit si: