Publicat: Marti 19-Noi-2013 19:55:55 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 486 ori
Astazi, 19 noiembrie, cei de la BRD Group Societe Generale au organizat o conferința in cadrul careia au lansat un serviciu de mobile banking denumit MyBRD Mobile. Evenimentul s-a organizat in incinta complexului Metropolis Center din București incepand cu orele 11:00.
 
BRD a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile

Aplicația MyBRD Mobile vine in ajutorul clienților prin simplificarea activitaților financiare zilnice, cum ar fi transferul de bani, plata facturilor sau obținerea de informații financiare instantaneu, direct de pe telefonul mobil. Potrivit studiilor realizate, rata de penetrare a telefoniei mobile este de 120%, iar din totalul de device-uri mobile active, 17% sunt smartphone-uri. De asemenea și rata de adopție a tabletelor a crescut de la 10.000 utilizatori in 2010, la 450.000 pana la sfarșitul anului 2013.
 
BRD a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile

Se pare ca aplicația va fi disponibila pentru toate device-urile mobile, de la smartphone-uri, la tablete, telefoane mai vechi sau foarte vechi. MyBRD Mobile poate fi descarcata pe terminalele ce au minim Android 2.1, iOS 2.4 sau WP 7.5, pentru celelalte telefoane aplicația se poate accesa prin intermediul browser-ului, iar pentru telefoanele foarte vechi exista opțiunea de accesare printr-o sesiune USSD (0.10 EUR/sesiune).

Atat utilizatorii care au un cont BRD cat și cei care nu beneficiaza de un astfel de cont vor putea folosi aplicația, dar nu vor avea parte de aceleași beneficii. Printre beneficiile pentru utilizatorul fara cont se numara: verificarea cursului valutar, localizator de ATM-uri/ Unitați BRD și informații despre creditele oferite de banca. Pentru clienții BRD ce au un cont deschis, lista de beneficii este una mult mai mare, astfel avem la dispoziție informații cu privire la cont, extrasul de cont, istoric status tranzacții, mesaje și notificari. Exista posibilitatea de transfer a banilor intre conturi proprii, transfer catre beneficiari naționali, plata facturilor și crearea/lichidarea de depozite.
 
BRD a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile

Pentru plata facturilor se poate opta pentru scanarea codului de bare a facturii, sau prin scrierea manuala a acestuia. Transferul de bani se mai poate realiza și prin transfer catre cod QR, numar de telefon sau prin atingerea telefoanelor, modalitate care a fost exemplificata la fața locului de catre ambasadorii BRD, Giga Hagi, Nadia Comaneci și Ilie Nastase. Costul lunar pentru utilizarea serviciului MyBRD este de 1 EUR, sau se poate alege un pachet de servicii in care este inclus și MyBRD pentru o taxa lunara de 6.5 lei.
Play Store App Store



Ceilalti au citit si: