Publicat: Marti 08-Noi-2011 16:42:24 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 216 ori
Daca multi au considerat usor amuzant si ridicol faptul ca Siri ne va face sa vorbim cu telefonul, ei bine BMW a vazut potentialul acestei tehnologii, pe care intentioneaza sa o includa pe viitoare modele de automobile. Compania germana si-a exprimat aceasta dorinta in timpul unui eveniment oficial recent.
 
BMW vrea un Siri propriu - întâi vorbim cu telefonul, acum cu masina!?

Avantajul aici este ca BMW si Apple au un istoric de colaborari indelungat, inca de la prima integrare de iPod in automobil, care dateaza din 2004. E posibil ca pentru partenerii sai gigantul din Cupertino sa puna la dispozitie API-ul lui Siri, BMW avand aici un usor avantaj si prioritate. Acelasi producator de automobile intentioneaza sa adauge si aplicatii ce permit cautarea de restaurante si alte repere printre BMW Apps.

Imaginati-va ca va aflati la volanul unui BMW X6 si spuneti doar atat: "mi-e foame", pentru ca Siri sa afiseze toate restaurantele din jur. Mai amuzant e daca il uitam pe Siri deschis si va incepe sa caute sau sa afiseze informatii despre tot ce detecteaza: "ce frig e", "unde o fi portofelul ala", "oare am inchis gazul?" si altele...
Review iPhone 4S (prezentare Siri de la minutul 11:40)



Ceilalti au citit si: