Atenție, trece omul cu telefonul! In China exista o banda speciala pe trotuar pentru dependenții de smartphone

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Duminica 14-Sep-2014 14:06:41 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 785 ori
Exista trotuare cu benzi speciale pentru biciclete sau role, asta știm deja, dar in China se pare ca a fost nevoie de o banda speciala pentru cei care sunt dependenți de telefon.  
 
Atenție, trece omul cu telefonul! În China exista o banda speciala pe trotuar pentru dependenții de smartphone   

Aceasta este semnalata ca atare și conform unei publicații chineze, banda telefoanelor a fost descoperita pe Strada Foreigner din orașul Chongqing. Trotuarul a fost vopsit special pentru cei care merg cu capul aplecat spre handset. Exista sageți speciale pentru sensul de mers și un simbol mare al unui telefon mobil.  
 
Se pare ca ideea nu ar fi 100% originala, de vreme ce National Geographic a incercat ceva similar in iulie, sub forma de experiment. Ei au imprimat "FĂRĂ TELEFOANE" pe o jumatate de trotuar din SUA, și "Telefoane: mergeți pe aceasta banda pe raspundere proprie" pe o alta jumatate. Rezultatul a fost ca persoanele ingropate cu capul in device nici nu baga in seama marcajele. Personal consider ca aceasta este o non problema, daca ești un multi tasker bun. In schimb daca ai probleme cu atenția distributiva, poate ar trebui sa faci o pauza de la statul pe telefon in mers.




Ceilalti au citit si: