Publicat: Sâmbata 26-Mar-2016 13:12:16 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 260 ori

Dupa ce Amazon, Hulu si Netflix au creat propriile lor seriale, acum si Apple e gata sa urmeze aceeasi ruta. Apple are deja in proiect un documentar despre stilurile de muzica din fiecare zona, impreuna cu revista Vice, iar acum se lucreaza si la un serial TV despre dezvoltarea de aplicatii.
 


 

Seria nu va fi scriptata si informatia vine de la New York Times, care il citeaza pe Eddy Cue, senior vicepresedinte Apple. Apple colaboreaza cu Will.i.am, implicat profund in lumea tech, dar si cu producatori din lumea TV, precum Ben Silverman sau Howard T. Owens. Noul serial se va axa pe dezvoltarea de aplicatii, dar si pe economia acestui segment.

El va pune accent pe App Store, pe munca dezvoltatorilor si intreg procesul prin care se ajunge de la idee la hit in Store. Exista unele povesti interesante ale programatorilor, care au venit cu idei revolutionare, pentru segmente ca gaming, medicina sau fotografie de exemplu. Cue a tinut sa sublinieze ca aceasta productie nu inseamna ca Apple va lansa un serviciu TV dedicat, in stil Amazon sau Netflix, deci nu are rost sa revenim asupra acelor zvonuri.





Ceilalti au citit si: