Publicat: Sâmbata 13-Feb-2016 11:23:00 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 599 ori

Dupa ce show-ul Mobile World Congress din acest an va lua sfarșit, ne așteapta un alt eveniment la fel de important din industria tech, și anume evenimentul pregatit de catre Apple pentru data de 15 martie. Zvonurile din ultimul timp susțin faptul ca Tim Cook va prezenta oficial noul smartphone iPhone 5se, dar și tableta iPad Air 3.
 


 

Telefonul in cauza va pastra in mare parte design-ul lui iPhone 6, urmand a beneficia de un display ceva mai mic de 4 inch in diagonala. Alte dotari ale sale vor fi consituite de catre procesorul Apple A9, de un chip NC cu suport pentru Apple Pay, dar și de o camera foto de 8 megapixeli.

In ceea ce-l privește pe iPad Air 3, se pare ca vom primi un display de 9.7 inch a carui rezoluție va urca pana la 4K Ultra HD. Tableta ar putea aduce 4 difuzoare la fel ca modelul iPad Pro, dar și o camera foto principala de noua generație insoțita de un bliț LED de aceasta data. Revenind la știrea de astazi, aflam ca atat iPhone 5se, cat și iPad Air 3 ar putea ajunge la vanzare din 18 martie.

Daca intr-adevar aceasta data se va adeveri, este posibil ca la doar cateva zile dupa ca vedem și retailerii romani listand noile produse la vanzare.





Ceilalti au citit si: