Apple distribuie versiunea iOS 9.3 Beta in aceste momente; iata ce noutați aduce acest update

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Marti 12-Ian-2016 12:49:18 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 776 ori
Ca majoritatea producatorilor din industria tech, și Apple permite accesul dezvoltatorilor la versiuni beta pentru iOS, sistemul de operare destinat telefoanelor și tabletelor. De astazi, gigantul din Cupertino incepe a distribui versiunea iOS 9.3 Beta, software ce aduce la pachet cateva introduceri interesante.
 
Apple distribuie versiunea iOS 9.3 Beta în aceste momente; iata ce noutați aduce acest update

In primul și primul rand, pachetul software de fața vine cu o funcție ce ne permite securizarea aplicație Notes prin intermediul Touch ID, sau a unei parole. Astfel, vom putea ține deoparte de ochii prietenilor curioși, notițe ce conțin date personale, informații despre cardul bancar, sau orice alte detalii.

Totodata, Apple introduce un feature foarte util denumit Night Shift ce va modifica automat temperatura display-ului in nuanțe mai calde pe timpul serii, perioada in care o mare parte dintre utilizatori stau cu telefonul in brațe. Astfel, lumina de culoare albastra emisa de display va fi redusa in intensitate, element care in mod normal da semnale false corpului de a ramane treaz și alert.
 
Apple distribuie versiunea iOS 9.3 Beta în aceste momente; iata ce noutați aduce acest update

Printre alte modificari aduse se numara și suportul Multi-user pentru iPad ce permite crearea unui numar generos de conturi de utilizator, feature foarte util mai ales in invațamant. Un singur iPad va permite accesul tuturor elevilor dintr-o clasa spre exemplu, conturile pastrand informațiile in parte pentru fiecare.

O introducere puțin ciudata este cea prin care se ofera suport pentru pairing-ul cu mai multe ceasuri Apple Watch la un device iPhone. Aparent, ar exista noutați și pentru aplicațiile News, Health, respectiv CarPlay.




Ceilalti au citit si: