Apple dezvolta in secret panouri mai subtiri si mai luminoase pentru viitoarele sale terminale

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Marti 15-Dec-2015 19:12:56 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 437 ori
La ora actuala Apple se bazeaza pe companii partenere pentru productia de panouri pentru display, precum Samsung, Sharp, Japan Display sau LG Display. Ei bine, intr-o incercare de a obtine mai multa independenta tehnologica, firma din Cupertino ar lucra la propriul ecran.
 
Apple dezvolta în secret panouri mai subtiri si mai luminoase pentru viitoarele sale terminale

Informatia vine de la Bloomberg, care indica faptul ca Apple are un laborator secret in Taiwan, unde lucreaza la noua tehnologie. Apple ar avea o echipa de cel putin 50 de ingineri si alti angajati la fata locului, lucrand la aceste panouri, destinate modelelor iPhone si iPad. Scopul este de a realiza ecrane mai subtiri, mai usoare si mai luminoase decat cele oferite pe piata in acest moment.

Avand in vedere ca Galaxy S6 Edge a atins 933 LUX la testul nostru nu mai e neaparat nevoie de luminozitate extra, cat mai degraba de reducere a grosimii. Au mai existat si zvonuri ca Apple va face marea trecere de la ecrane LCD la OLED, iar panourile din Taiwan ar fi de fapt OLED-uri se pare. Totusi ar fi ciudat ca Apple sa nu apeleze la Samsung pentru astfel de display-uri, ei fiind experti in tehnologia OLED.




Ceilalti au citit si: