Apple confirma oficial evenimentul de pe 21 martie, acolo unde asteptam noul iPhone 5SE si iPad Pro de 9.7 inch

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Joi 10-Mar-2016 21:23:01 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1044 ori
Dupa multiple si indelungi speculatii, Apple a confirmat in sfarsit data la care va organiza urmatoarea sa conferinta de presa, in cadrul careia isi va prezenta noile produse. E vorba despre 21 martie, adica de luni intr-o saptamana.
 
Apple confirma oficial evenimentul de pe 21 martie, acolo unde asteptam noul iPhone 5SE si iPad Pro de 9.7 inch

Firma din Cupertino promite si un live streaming de la eveniment, la ora 10 am PDT, adica ora 19:00 a Romaniei, daca am calculat corect. Teaserul Apple e foarte simplu si pare sa duca cu gandul la convergenta. Vedem o serie de sfere si palete de culori care se intersecteaza, iar motto-ul este "Let us loop you in", care ar putea insemna in traducere libera "sa va punem la curent" sau "sa va conectam".

Teoretic la acel eveniment asteptam si noul iPhone 5SE cu ecran de 4 inch si dotari de iPhone 6, dar si tableta iPad Pro de 9.7 inch, plus noi variante Apple Watch. Ne intriga totusi si mai mult teaserul, care ar putea anunta o convergenta a tehnologiilor Apple in stil Continuum. Vom asista in sfarsit la marea uniune Mac OS - iOS? Poate la un hibrid MacBook-iPad? Fiti alaturi de noi pe 21 si vom afla!




Ceilalti au citit si: