Publicat: Sâmbata 13-Feb-2016 19:25:29 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 600 ori
Zvonurile despre faptul ca Apple va renunta la jackul audio de pe iPhone 7 dateaza de ceva vreme, dar azi aflam o teorie cu privire la ce anume ar putea folosi Apple pentru inlocuirea sa. Un zvon nou afirma ca Apple ar include un al doilea difuzor in portiunea lasata libera.
 
Apple ar putea include doua difuzoare pe iPhone 7, unul în locul jackului audio (Zvon)

Analistii Barclays Blayne Curtis si Christopher Hemmelgarn sunt cei care au sugerat aceasta teorie, care ar cam aglomera zona inferioara a handsetului Apple. Tot acolo se afla si portul Lightning, jackul audio si difuzorul la ora actuala, plus un microfon. Inlaturarea jackului audio ar face loc in acea portiune pentru inca un difuzor, creand un efect stereo.

Astfel ar creste volumul si taria sunetului si am obtine si un efect stereo. Al doilea amplificator ar urma sa fie construit de Cirrus Logic, declara aceleasi surse, companiia fiind si cea care a creat tehnologia de anulare a zgomotului de fond pentru castile Earpods wireless de noua generatie. Modelele iPhone 6 din ultimele generatii au avut acustica buna, dar nu au facut inca saltul la 90 decibeli. Sa fi venit momentul?




Ceilalti au citit si: