Aplicația mobilPay MasterCard Mobile disponibila de astazi pentru clienții celor 3 mari operatori din Romania

Stiri Telefoane Financiare

Publicat: Luni 25-Noi-2013 21:00:29 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 591 ori
Astazi, 25 noiembrie, aplicația mobilPay MasterCard Mobile a fost lansata și in Romania. Aplicația este dezvoltata de NETOPIA mobilPay, lider in domeniul plaților mobile, in parteneriat cu Garanti Bank și MasterCard.
 
Aplicația mobilPay MasterCard Mobile disponibila de astazi pentru clienții celor 3 mari operatori din România

Odata cu intrarea Vodafone in cadrul acestui proiect, mobilPay MasterCard Mobile va fi disponibila pentru utilizatorii celor mai mari trei operatori din Romania. Aceasta aplicație permite clienților de servicii telecom, plata parțiala sau totala a facturilor. In plus, aplicația mai vine și cu opțiunea de a trimite notificari catre utilizator cu privire la emiterea de noi facturi. Tranzacțiile efectuate sunt asigurate de catre Garanti Bank.

In prezent, peste 5000 de persoane folosesc aplicația mobilPay MasterCard Mobile, tranzacțiile vizand in special plați recurente din domeniul telecom: aproximativ jumatate din plați sunt reincarcari de cartele prepay, iar restul de 40% reprezinta plați de facturi lunare. Aplicația poate fi descarcata de pe Play Store sau App Store. Dupa instalarea aplicației, utilizatorul va fi nevoit sa se inregistreze cu numele, prenumele, adresa de e-mail și numarul de telefon.




Ceilalti au citit si: