Publicat: Duminica 30-Sep-2007 19:44:04 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 3964 ori
Vreti sa fiti siguri ca cina nu va va fi intrerupta de catre telefoane sau SMS-uri? Ati putea inchide telefonul mobil, dar nu puteti garanta ca oaspetii dumneavoastra vor face la fel. Astfel, intra in actiune o metoda mai buna... dar nu foarte legala.

Portable Palm Phone Jammer

Va trebui doar sa cumparati unul dintre aceste aparate de bruiaj de la Brando. Evident, bruiajul este ilegal, dar acest gadget va bloca orice telefon pe o raza destul de mare. Aparatul este ideal pentru salile aglomerate de cinematograf, unde ati putea jura ca se afla un grup de adolescenti, care va primi in curand apeluri. Luati cu dumneavoastra aceasta metoda de bruiaj si pentru a scapa de acele deranjante conversatii in gura mare din baruri.

Totusi, nu va recomandam sa fiti pusi in situatia de a fi controlat de catre forte de ordine, cu acest device asupra dumnevoastra... Ar fi stupid sa riscati o amenda mare sau chiar inchisoare, doar pentru ca ati dorit putina liniste. O alta problema ar fi sa uitati acest aparat de bruiaj deschis, blocand toate convorbirile din cadrul unei sedinte importante de afaceri. Se pare ca un astfel de gadget isi are dezavantajele sale, asa ca va trebui sa va ganditi de 2 ori inainte de a-l achizitiona.Ceilalti au citit si: