Android 6.0 Marshmallow se afla in teste pe Samsung Galaxy S6, conform unei scapari din GeekBench

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Marti 15-Dec-2015 13:15:03 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 606 ori
Android 6.0 Marshmallow nu a ajuns inca pe marile flagshipuri Samsung ale acestui an, dar avem dovezi ca acel moment se apropie. Spre exemplu benchmarkul GeekBench a listat o versiune internationala de Galaxy S6 cu Android 6.0.1 la bord.
 
Android 6.0 Marshmallow se afla în teste pe Samsung Galaxy S6, conform unei scapari din GeekBench

Am vazut cu ceva vreme in urma un roadmap care mentiona planurile Samsung cu privire la actualizarile la Marshmallow pentru modelele sale. La ultima verificare Samsung Galaxy S6 ar fi urmat sa primeasca Android 6.0 Marshmallow in ianuarie, dupa ce software-ul se afla in teste in decembrie. Iata ca acum terminalul flagship Samsung din acest an apare cu acest release la bord.

E vorba despre varianta internationala deblocata, cunoscuta sub numele de cod SM-G920F. Aceasta va fi printre primele care vor primi actualizarea la Marshmallow si daca ne luam dupa cazurile trecute, probabil Polonia va fi una din primele tari in care se va confirma noul release. Android 6.0.1 aduce si cateva noutati fata de versiunea 6.0, printre care si 200 de noi emoji-uri si functia "Do Not Disturb until".

Vom vedea si in ce masura TouchWiz si experienta Samsung sunt actualizate. De remarcat si ca rezultatele din benchmark nu au crescut cu mult fata de cele inregistrate la testele noastre cu multe luni in urma.




Ceilalti au citit si: