Alcatel One Touch Idol Mini si Scribe Pro fotografiate hands on; Telefon si phablet sub 350 de dolari

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Marti 20-Aug-2013 19:21:51 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 550 ori
Cu cateva zile in urma aflam ca si Alcatel va intra in jocul terminalelor Mini, pregatind o astfel de varianta a modelului One Touch Idol. Astazi vedem nu doar o imagine cu acest telefon, ci si una cu Alcatel One Touch Scribe Pro.
 
Alcatel One Touch Idol Mini
 

Alcatel One Touch Idol Mini vine cu un procesor dual core MediaTek de 1.2 GHz, un display de 4.3 inch in locul celui de 4.7 de pe varianta Idol mai mare si suporta o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Avem de-a face cu un handset dual SIM, care ar urma sa debuteze in septembrie la pretul de 250 de dolari, conform zvonurilor.
 
Alcatel One Touch Scribe Pro

In ce il priveste pe Alcatel One Touch Scribe Pro, acesta este un phablet de 6 inch, cu procesor quad core MediaTek de 1.5 GHz si dotat cu 2 GB RAM. Terminalul suporta o rezolutie Full HD, vine cu o baterie de 3400 mAh si se pozitioneaza ca un rival mai accesibil pentru Galaxy Note 3. Acest model este dotat si cu functii speciale pentru stylus si un accesoriu flip cover cu inchidere magnetica si LED-uri integrate. Scribe Pro ar putea costa doar 300 de dolari si va debuta la IFA 2013.




Ceilalti au citit si: