Publicat: Joi 03-Noi-2011 18:38:36 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 799 ori
Iata ca in sfarsit Alcatel lasa in urma definitia seriei One Touch si intra in segmentul high end prin intermediul modelului Alcatel 995. Acesta este un smartphone ce ruleaza Android 2.3 Gingerbread si pe care il puteti vedea mai jos.
 
Alcatel 995, smartphone One Touch cu Android 4.0 de la francezi!

Se pare ca Alcatel ar avea si intentia sa produca terminale Android 4.0 Ice Cream Sandwich la un moment dat, conform unor declaratii recente. In ce il priveste pe Alcatel 995, acesta vine cu un display de 4.3 inchi cu rezolutie ridicata, un procesor de 1.4 GHz de origine necunoscuta si o camera de 5 megapixeli cu blit, plus o camera frontala de 1.3 megapixeli pentru videoconvorbiri.

Designul aminteste usor de un HTC, iar in ce priveste software-ul, Gingerbread va fi personalizat cu un carusel 3D si o interfata specifica producatorului francez. Alcatel doreste si ca noul sau model sa suporte Android 4.0 Ice Cream Sandwich, care va sosi sub forma de actualizare anul viitor. Ramane de vazut si ce pret va avea acest model care sparge gheata high end pentru Alcatel.
 
Alcatel 995, smartphone One Touch cu Android 4.0 de la francezi!




Ceilalti au citit si: