Publicat: Luni 02-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 160 ori
HTCIqads ne informeaza ca McCann PR, una dintre cele mai celebre agentii de advertising se ocupa de gestionarea lansarilor HTC, atat la nivel global, cat si in Romania.

Acesta nu este singurul client din industria IT al celor de la McCann, iar asocierea celor de la HTC cu aceasta agentie a dus la lansarea celebrului Touch Diamond in Romania. Printre cei mai importanti clienti ai acestei agentii se numara: Microsoft Romania, Ericsson Teleroute, Konica Minolta, Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Kandia Excelent, Tnuva, Heineken, Subaru Motors Trading. Suntem curiosi daca aceasta companie se va ocupa si de lansarea mult-asteptatului Sony Ericsson XPERIA X1 in Romania, de vreme ce handsetul este de asemenea fabricat de catre HTC.

Echipa specializata in tehnologie a celor de la McCann si-a declarat entuziasmul pentru aceasta colaborare, dorind sa dezvolte brandul HTC pe piata romaneasca. Acum, doar vanzarile ne vor spune daca obiectivul a fost sau nu realizat, dar doar peste un trimestru sau doua. Intre timp, asteptam cu nerabdare lansarea autohtona a variantelor lui HTC Raphael.

[


Ceilalti au citit si: