Agar.io Review (Lenovo Vibe X3): jocul care a facut furori in House of Cards sezon 4 testat si la Mobilissimo.ro (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 11-Mar-2016 20:15:26 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 872 ori
Auzisem de jocul Agar.io de ceva vreme, dar mi se parea prea simplu si banal sa merite review. Ei bine, odata ce i-am inteles conceptul, explicat in serialul House of Cards, sezon 4, parca a devenit mai apetisant titlul si am decis sa ii fac o prezentare, pe telefonul Lenovo Vibe X3. Il gasiti la Marketonline, la pretul de 1.898 lei.
 
Agar.io Review
 
Jocul a debutat in vara anului trecut si a fost folosit de partidele din Turcia pentru a se duela in simboluri si fani. Apoi a fost prezentat de un contra-candidat la presedintia SUA lui Frank Underwood (Kevin Spacey) in House of Cards. Conceptul e simplu: esti o mica bula pe o harta uriasa si inghiti alte bule pentru a te face mare. Pe masura ce esti mai mare, te misti mai lent si poti fi inghitit de bule si mari mari, deci trebuie sa fugi miscand creatura pe ecran.
 
Agar.io
 
Poti inghiti alti gameri, care joaca si ei ca si tine titlul, inghitind bilute mai mari. De asemenea te poti divide sau poti trage cu o parte din tine spre adversar pentru a-l inghiti inainte sa fuga. E jocul clasic de "eat or be eaten", iar acele bile pot afisa simboluri sau mesaje, de aici si batalia politica din Turcia intre partide in 2015.

Agar.io a devenit viral rapid si pe masura ce jucati cresteti in nivel si obtineti bani pentru noi skinuri ale bilelor. E un joc distractiv si inteligent, ce merita incercat macar o data. Din setari puteți schimba și fundalul stil caiet de matematica sau mișcarile bilei daca nu țineți apasat pe ecran. Jocul provoaca dependenta si ii acordam o nota de 8.7 din 10. Il puteți descarca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Review Agar.io, prezentat pe Lenovo Vibe X3
 




Ceilalti au citit si: