Actiunile HTC inregistreaza o crestere de 3% pe fondul zvonurilor despre un smartwatch al companiei și al unor vizite oficiale

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Sâmbata 05-Dec-2015 15:38:35 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 534 ori
HTC nu a avut un an 2015 prea bun, intre HTC One M9 perceput ca un esec si HTC One A9 perceput drept clona de iPhone. Totusi o mica crestere a actiunilor lor a avut loc la finalul acestei saptamani, pe fondul zvonurilor despre un smartwatch al companiei aflat in dezvoltare.
 
Actiunile HTC înregistreaza o crestere de 3% pe fondul zvonurilor despre un smartwatch al companiei si al unor vizite oficiale

In plus, a avut loc si o vizita a unor oficiali ai guvernului la sediul companiei, acesti factori ducand la cresterea pretului actiunilor cu 1.1% vineri. De remarcat ca aceasta crestere se inregistra pe o piata bursiera aflata in general in scadere in acea perioada. Actiunile au continuat sa creasca pana la o valoare cu 3% mai mare decat la inceputul zilei.

Primarul Taipei-ului a vizitat sediul HTC in aceasta saptamana, fiind primit de directoarea Cher Wang si avand discutii de o ora acolo. Şi premierul din Taiwan a facut o vizita ieri la HTC, pentru a testa casca VR Vive, fiind impresionat de aceasta. Intre timp asteptam un developer summit axat pe Vive pe 18 decembrie si o lansare pentru smartwatch-ul HTC undeva in februarie.

De asemenea HTC Grip, bratara de fitness a taiwanezilor e in continuare in standby pana in 2016. HTC a raportat venituri cu 15% mai mari in noiembrie, dupa vanzari destul de bune pentru produse ca HTC One A9 si modele Desire. Cu toate acestea pe primele 11 luni din an HTC a inregistrat o scadere cu 33% a veniturilor fata de anul 2014.




Ceilalti au citit si: