Abonatii Vodafone pot cumpara acum telefoane si tablete in rate cu cardul de credit, fara dobanda!

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 11-Oct-2012 12:58:35 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 640 ori
Abonatii Vodafone pot cumpara acum telefoane si tablete în rate cu cardul de credit, fara dobânda!Vodafone Romania anunta astazi o oferta foarte interesanta, care le permite abonatilor persoane fizice sa cumpere in rate tablete, telefoane si laptopuri. E vorba de rate prin intermediul cardului de credit si de achizitionarea unui telefon/tableta la semnarea de contract nou sau prelungirea abonamentului existent.

Ratele sunt pe o perioada de 12 sau 24 de luni si sunt egale si fara dobanda. Retineti ca oferta se aplica indiferent de planul tarifar ales pentru terminalul cumparat. Plata in rate este disponibila pentru clientii care folosesc un card de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank si Citibank Romania. Vodafone isi exprima dorinta de a permite accesul mai usor al clientilor sai la tehnologie, aceasta fiind motivatia ofertei.

Totul face parte din programul "Un smartphone pentru fiecare roman", dupa cum declara Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania. Noua oferta implica telefoanele, tabletele si laptopurile cu valoare mai mare de 400 de lei. Aceasta modalitate de plata este disponibila in toata reteaua de magazine Vodafone. Şi acum o intrebare: sunteti genul de client care cumpara telefoane sau tablete cu banii jos sau cu abonament/in rate?




Ceilalti au citit si: