Abonamentul Tigru de la Orange pentru apeluri și mesaje nelimitate in orice rețea naționala

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Joi 27-Iun-2013 23:11:30 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 1020 ori
Abonamentul Tigru de la Orange pentru apeluri și mesaje nelimitate în orice rețea naționalaConcurența deja avea abonamente de acest fel și Orange s-a gandit sa vina cu un abonament pentru cei interesați de minute și mesaje fara limitare in rețelele naționale. Se numește Tigru și veți descoperi care-i sunt beneficiile cat și costul lunar.

Tarifele sunt cuprinse intre 8 și 30 de euro. Poți alege un abonament Tigru daca ești client nou pentru Orange, dar și daca-ți prelungești contractul. Pentru Tigru 30 / 30 euro pe luna primiți minute naționale și internaționale pentru apeluri catre rețele fixe, SMS-uri naționale - nelimitat in toate cele trei cazuri, 500 MB pentru trafic de date și acces nelimitat in portalul Orange pe mobil, acces gratuit la Deezer, trafic nelimitat pentru a asculta muzica prin Deezer.

Se adauga pentru Tigru 30 și 500 MB / trafic lunar pe langa cel inclus, 5 GB spațiu de stocare in Orange Cloud. Asta pentru cei care opteaza pentru acest abonament pana pe 8 septembrie 2013. Sunt și cateva telefoane pe care Orange le recomanda cu Tigru 30. Ar fi Orange San Remo la prețul de 1 euro, LG Optimus L9 la 49 euro și Samsung GALAXY S III la 199 euro.

Declarație oficiala:
Smartphone-ul ne insoteste pe durata intregii zile si reprezinta mijlocul favorit de comunicare. Alaturi de un abonament potrivit, comunicarea prin apeluri, mesaje si internet devine mult mai placuta. Abonamentul Tigru le ofera clientilor nostri acces la un pachet avantajos de beneficii. Pentru cei care asculta muzica de pe smartphone, abonamentul Tigru 30 le ofera muzica nelimitata prin Deezer si trafic de internet nelimitat pentru a se bucura la maximum de aceasta experienta.
Stjepan Udovicic, Director de Marketing in cadrul Orange Romania



Ceilalti au citit si: